19 Haziran 2013 Çarşamba

Metin2 TiCaret HiLesi IndiR 2013 // Metin2 Trade HaCk IndiR



Herkese merhaba kralhile.com ailesi,


Türkiyenin en kral hile sitesinde sizler için birçok oyunun çeşitli hilelerini paylaşmaya devam ediyoruz.Şimdi ki yazımızda ise metin2 hilelerinden birini sizlere paylaşıyorum.Bilindiği gibi türkiye de de oldukça fazla metin2 oyuncusu bulunuyor.Bu oyuncularımız da tabi ki işin kolayına kaçarak hile aramaktalar.İşte bu hilelerin en başında gelenlerden birisi de metin2 ticaret hilesi dir.Hilemiz deneme yanılma yöntemlerine göre şuan için çalışır durumdadır.Malum bu aralar biçok ticaret hilesi çalışmaz haldedir ve ortalık çöplüğe dönmüştür.Bizim size paylaşımını yaptığımız bu hilede virüs trojen gibi zararlı yazılımlar bulunmamaktadır.



Peki şimdi gelelim diğer bir konuya. Metin2 ticaret hilesi Ne işe yaramaktadır ? Sizlere bu sorunun cevabını verelim ki hileyi ne amaçla indirip kullanacağınızı bilin.Bu hile sizlerin metin2 oyununda ki diğer oyunculardan item çalmanıza olanak sağlamaktadır.Oyunda ki herhangi bir oyuncuyla ticaret yapmak için görüşün.Daha sonra ticaret bölümünde itemini koyduğu an hilenin kısayol tuşuyla bu itemi ele geçirebileceksiniz.Saatlerce oyunda vaktinizi harcayıp item kasmaya uğraşmak oldukça zor olacaltır.Bu nedenle metin2 ticaret hilesi 2013 ile oynadığınız server da oldukça sağlam bir karakter oluşturma imkanına sahip olacaksınız.Böylelikle rakiplerinizin gözü sizden korkacak ve yanınıza yaklaşamayacaklar çünkü yaklaştıklarında neler olabileceklerini tahmin edecekler..


metin2 ticaret hilesi



18 Haziran 2013 Salı

CounteR StRike 1.6 Full IndiR /// Cs 1.6 Full IndiR



CounteR StRike 1.6 Full IndiR /// Cs 1.6 Full IndiR GezginLer


Merhaba sevgili fullindirgezginler.com takipçileri,


Türkiye ve dünyada oldukça fazla oyuncu kitlesi bulunan bir oyunu sizler için paylaşıyoruz.Oyun valve firması tarafından geliştirilip siz oyun severlere aksiyon ve macera dolu bir eğlenceye olanak sağlıyor. Counter Strike 1.6 oyunu halen ülkemizde ve dünyada büyük ilgiyle oynanmaktadır.Counter strike için bu sürümün üstüne 2 sürüm daha çıkartılmıştır.Ancak hiçbiri cs 1.6 kadar başarılı olamamıştır.Hem botlarla hemde internetten online oyuncularla oynanabilmesi ile sizi kendine bağlayacaktır.Zaten counter strike 1.6 oynamayan pek yoktur heralde.



Sizde bu oyunu oynamaya meraklıysanız mutlaka indirin ve keyfini çıkartın.Özellikle arkadaş ortamında oynanabilecek bu oyun ile arkadaşlarınızla hesabına bu oyunu oynayabilirsiniz.Ayrı bu oyunu steam ile de oynayabiliyorsunuz.Steam ile çeşitli oyunları online oyuncularla oynayabilme imkanını bulabilirsiniz.Counter strike 1.6 oyunuda steam üzerinden bir ara ücretsiz dağıtılmaya başlanmıştı.Oyunda Teröristler ve anti teröristler olmak üzere iki tim bulunuyor.Siz hangi tarafta olmak istiyorsanız terörist yada polis tarafı seçip timin silahları ile karşı tarafı mağlup etmeye çalışıyorsunuz.Oyunda 2 grubunda kendine özel silahları var 2sindede etkili silahlar bulunuyor.


CounteR StRike 1.6 Full IndiR /// Cs 1.6 Full IndiR GezginLer



16 Haziran 2013 Pazar

CS 1.8 Full IndiR ///



CS 1.8 Full IndiR /// CounteR Strike 1.8 IndiR


Merhaba sevgili fullindirgezginler.com ziyaretçileri,


Aksiyon oyunlarına düşkün olanlar için paylaşımlarımız devam ediyor.Bu yazımızda da sizler için cs oyununun farklı bir versiyonunu tanıtıyorum.Counter strike oyuncuları biraz daha gelişmiş bir oyun oynamak istiyorlarsa Cs 1.8 indirip oynamaları yeterlidir.Bu oyunda görsel açıdan birçok yenilik sizleri karşılıyor.Yeni silahlar görsel değişiklikler ile birlikte çok daha profesyonel bir oyun olmuş.Aşağıdaki görsellere dikkatlice bakarak oyunun nasıl bir gelişim gösterdiğini anlayabilirsiniz.Counter strike oyunu yıllardan beri oynanıyor ve gelişen grafik motorları sayesinde yeni sürümleri ve yeni oyunları çok daha görsel açıdan başarılı oluyor.



Eğer sizde doğru düzgün çalışan bir link ile oyunu indirmek istiyorsanız aşağıdaki bağlatıdan counter strike 1.8 indir ip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.Fullindirgezginler.com olarak cs oyuncuları için birçok yararlı paylaşımımız olmaya devam edecektir.Bizi takipte kalarak sizler için sunduğumuz bu birçok içeriğe hiçbir karşılık olmadan ulaşabilirsiniz.Cs 1.8 full indirdikten sonra diğer cs ihtiyaçlarınız içinde sitemizi ziyaret edebilirsiniz.Oyunu indirmeden önce sisteminizin kaldırıp kaldırmadığını kontrol etmeniz sizin için iyi olacaktır.Malum sisteminiz kaldırmıyorsa boş yere indirmiş olursunuz ki bu da çok can sıkıcıdır.Neyse hepinize iyi eğlenceler diliyorum.


CS 1.8 Full IndiR /// CounteR Strike 1.8 IndiR



13 Haziran 2013 Perşembe

sevgiliye hediye sitesi



Sevgiliniz için hediye ararken karşınıza bir çok web sitesi çıkmaktadır. Sizler için en uygun hediyeyi sunan bir web sitesinin tanıtımını yapmak istiyoruz. Kişiye özel hediye tasarımları yapan www.sevgiliyehediye.net adlı internet sitesinde sadece sevgiliye hediye satışı yapılmaktadır. Sevgiliniz için yıldönümü hediyeleri , sevgiliye doğum günü hediyeleri , 14 şubat hediyeleri satın alabilirsiniz. Sevgiliyehediye.Net adlı internet sitesinde kişiye özel kitap, sevgiliye sihirli kupa, sevgiliye plaket, sevgiliye özel tablo, sevgiliye aşk sertifikası, sevgiliye poster gibi hediyeler satılmaktadır.
Ödeme seçenekleri olarak kredi kartı ve kapıda ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Üstelik kredi kartı ödemelerinde peşin fiyatına 3 taksit imkanı sunulmaktadır.

Cs 1.6 KafA Atma HileSi // Cs 1.6 Aim haCk



Merhaba sevgili cs 1.6 oyuncuları,

Son dönemlerde oyuna girdiğimizde pek çok kişinin proyum diye geçinip hile ile milleti deli ettiğini görüyoruz.Muhtemelen gerçekten iyi oynayan kişiler vardır ancak öyle durumlar oluyor ki artık millet çileden çıkıyor ve küfrü basıp banı yiyor.Sxe screen alan adminlerin bile göremediği hileler dolanıyor piyasada.Neyse biz bu konuları fazla uzatmayalım.Kralhile.com olarak piyasanın en iyi hile sitesi olma amacıyla yol çıktık ve bu amaçla paylaşımlarımıza başlamış bulunuyoruz.Siz sevgili counter strike 1.6 oyuncuları için Kafa atma hilesini sizlere sunuyoruz.Aslında bu tür hileler wall hack olarak geçmekteler.Bu hileler hile oyundaki rakiplerinize muhteşem headshot atışları yapacaksınız.


Böylelikle birçok serverda top15 e girip admin olabilirsiniz.Cs 1.6 Aim hack sayesinde istediğiniz zaman hileyi açabilir ve attığınız her merminin düşmanın kafasına isabet almasını sağlayabilirsiniz.Bu tür hileler milleti kesinlikle deli edecektir.Tek sıkıntı ise insanlar tarafından oldukça fazla küfüre maruz kalmanız olacaktır.

Cs 1.6 KafA Atma HileSi // Cs 1.6 Aim haCk



12 Haziran 2013 Çarşamba

LefT 4 DeAd 2 Indir /// Full /// Tek Link //



Merhaba sevgili fullindirgezginler.com takipçileri,
Sizler için oyun paylaşımlarımıza kısa bir süre ara vermek zorunda kaldık.Bu kısa sürelik aranın ardından tüm hızımızla bu yazı dolu dolu oyunlar ekleyerek geçireceğiz.Left 4 Dead 2 oyunu ile yeni oyunlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.Bu oyun piyasada çok sevilen popüler zombi oyunlarından biridir.Zombi oyunu arayan birçok kişi için tavsiye edebileceğimiz oyunların ilk sıralarında yer alıyor.Heyacan dolu bu oyunda zombilere karşı mücadele vermek zorundasınız.Yine bir virüs salgını etrafa yayılıyor ve insanlar birer yaratığa dönüşüyorlar.Bu virüsün olduğu yerde ise hayatta kalabilen sadece 4 kişi vardır.Bu 4 kişi zombilerin arasında hayatta kalabilmek için gerilim ve heyecan dolu bir oyunla sizi karşılıyor.
Oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz ve her bölümde zombilerden kurtulmaya çalışıyoruz.Bu iş tabi ki de hiç kolay değil ! Oyunda bölümlerin hepsinde güvenli yerler bulunuyor.Bu yapay zeka sizin oynayış şeklinize göre oyunun zorluk derecesini belirliyor.Serinin ikinci oyunu olan LefT 4 DeAd 2 de etrafa yayılan yeni hastalıklar, yeni silahlar ve yeni dövüş teknikleri dikkat çekmekte.

LefT 4 DeAd 2 Indir /// Full /// Tek Link // Zombi Oyunu IndiR




5 Haziran 2013 Çarşamba

GTA SaN AndreAs Bmw E30 AraBa Yaması IndiR



Merhaba sayın takipçilerimiz bu yazımızda da sizler için oyun yamaları kategorisinde bir paylaşım yapıyorum.Özellikle Gta oyunu için en güzel yamaları sitemiz üzerinden indirebileceksiniz.Bu yazımızda daGta San Andreas araba yamaları arayanlar için oldukça şık bir görünüme sahip olan Bmw e30 yamasını sizlere sunuyorum.Resimdende görebileceğiniz gibi bu yama sayesinde çok şık bir bmw marka otomobile sahip olacaksınız.Gta san andreas oyununda sokaklarda aracınızla dolaşmak çok daha eğlenceli olacak arkadaşlar.
Bu yama sayesinde araca istediğiniz gibi modifiye işlemi uygulayabiliyorsunuz.Bu sayede sevdiğiniz bütün modifiye eklerini aracınıza ekleyebileceksiniz.Gta San Andreas Bmw e30 yaması arayanlar için sitemiz üzerinden kolayca indirebilecekleri linki aşağıdaki bağlantı bölümünde koyduk.Ayrıca birçok renk alternatifi ile aracımızı farklı renklerde kullanabiliyoruz.En çok aranan yamaları sitemizde bir araya toplayıp sizler için paylaşmaya devam edeceğim.Farklı yama istekleriniz olursa yorum bölümünden iletebilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar diliyorum.

GTA SaN AndreAs Bmw E30 AraBa Yaması IndiR



4 Haziran 2013 Salı

SxE 14.0 waLL HaCk Indir //



Merhaba Sevgili fullindirgezginler.com takipçilerimiz,
Counter Strike oyuncuları için hile paylaşımlarımıza kralhile ile ortak olarak devam edeceğiz.Sxe sürüm güncellemesi olduğundan birçok hile şuan yine çalışmaz duruma gelmiştir.Bu nedenle yine ortalıkta hile arayışlarına başlanmış çalışmayan hileler ile baş etmek zorunda kalmış olabilirsiniz.Bizde bu yazımızda sizlere yardımımız dokunsun istedik ve Sxe 14.0 wall hack hilesini paylaşmak istedik.Hileyi serverlara girerek test etme fırsatımız oldu ve çalışır durumda olduğunu gördük.Bu nedenle çalışmıyor gibi laflar etmeyin çünkü çalıştığını kendimiz test edip onaylamış bulunuyoruz.Sizlere hilenin nasıl çalıştığını aşağıda yazılı olarak kısaca anlattık.Bu anlatıma uygun hareket ederek Sxe 14.0 wall hack indirip kullanabilirsiniz.
Ssxe 14.0 yeni çıktığı için hala sanırım bazı sorunlar olabiliyor.Hilelerinde yeni güncellemeleri mutlaka çıkacaktır.Bizi takipte kalın bütün hileleri sizler için güncel olarak eklemeye devam edeceğiz.

SxE 14.0 waLL HaCk Indir // İnexinFeriS Sxe 14.0 Wall HaCk